2392061017 6989634532 Μεγάλου Αλεξάνδρου 24, Τρίλοφος, Θεσσαλονίκη kostas_fysekis@hotmail.com
hero image

Φυσέκης Α. Κωνσταντίνος
Μηχανολόγος Μηχανικός Δ.Π.Θ.

 


Η εταιρία Fysekis Constructions εδρεύει στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και αποτελεί συνέχεια της εταιρίας χωματουργικών εργασιών <Αφοί Φυσέκη Ο.Ε.> που δραστηριοποιούνταν σε όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης απο το 1975.
Το 2014 επεκτάθηκε και στο τομέα των κατασκευών με εξειδίκευση στα Μηχανολογικά έργα και τα έργα κατεδαφίσεων.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή πάσης φύσεως υπόγειων δικτύων (Αποχέτευσης - Ύδρευσης - Φυσικού Αερίου) ακολουθώντας όλες τις προδιαγραφές επιτυγχάνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Επιπλέον, ασχολούμαστε χρόνια με τις υγρομονώσεις κατοικιών και υπογείων δίνοντας λύσεις και καταπολεμώντας την υγρασία κατα 100%.

Τέλος, έχουμε επεκταθεί στον τομέα των κατεδαφίσεων δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών για τους πελάτες μας.

 

Αναλαμβάνουμε την έκδοση αδειών κατεδάφισης, τις απαιτούμενες συμβάσεις με τα Συλλογικά Συστήματα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Κατασκευών και Κατεδαφίσεων και την εξ ολοκλήρου κατεδάφιση και ανακύκλωση των παραγώμενων μπαζών.Παρεχόμενες υπηρεσίες
 

Αποχετευτικα δικτυα

Δίκτυα Φυσικού Αερίου 
Χωματουργικα-Τεχνικά έργα 
Κατεδαφισεις - Καθαιρεσεις
Υγρομονώσεις

 

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας από τους συνεργάτες μηχανικούς μας θα αναλάβει την δωρεάν αυτοψία - μελέτη του χώρου σας.